Mooi en gezonde huid bij schoonheidsspecialiste in Hoofddorp

Schoonheidsspecialiste Kim Kossen in Hoofddorp runt al sinds 1985 haar eigen praktijk. U kunt bij haar terecht voor allerhande behandelingen gaande van huidverzorging en huidverbetering tot permanente make-up en gespecialiseerde ontharingen. Uw schoonheidsspecialiste in Hoofddorp zorgt er steeds voor dat u huid er mooi en gezond uit ziet. In een sfeervol ingerichte praktijk krijgt u een persoonlijke service van de hoogste kwaliteit

Een stralende huid bij uw schoonheidsspecialiste in Hoofddorp

Onze huid is ons grootste orgaan en kan dus best te allen tijde in een goede conditie verkeren. Doordat het aan de buitenkant van het lichaam zit, is het ook altijd kwetsbaar. Een schone, stralende huid is een mooie weerspiegeling van uw binnenkant. Innerlijk en uiterlijk gaan dan ook hand in hand. Niet alleen de huid in het gelaat is belangrijk, maar het hele lichaam moet er optimaal uitzien. Met een goede verzorging kunnen allerlei huidproblemen worden verholpen en ook vermeden. U ziet er bovendien ook nog eens mooi uit.

Uw schoonheidsspecialiste in Hoofddorp hanteert een individuele aanpak

Daar elke huid uniek is, hanteren wij ook geen standaard aanpak. Wij benaderen elke klant individueel, en producten en behandelingen worden op u en uw huid afgestemd. Elke behandeling begint met een uitgebreide diagnose om te peilen naar de conditie van uw huid. Aan de hand van de resultaten kan vervolgens door uw schoonheidsspecialiste in Hoofddorp een behandeling worden opgesteld die het beste tegemoet komt aan uw verwachtingen. Tijdens iedere behandeling wordt met de grootste aandacht en zorg gewerkt om uw huidconditie op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Of het nu gaat om huidverzorging of huidverbetering, er wordt steevast het beste resultaat nagestreefd en dat is een mooie, stralende huid.

Ontvang het beste advies van uw schoonheidsspecialiste in Hoofddorp

Be-U huidverzorgingsstudio is gecertificeerd door ANBOS. Dat is de overkoepelende organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. In combinatie met jarenlange ervaring, passie voor het vak en actuele kennis, bent u er bij Be-U zeker van dat u steeds de beste resultaten kunt behalen. U zult altijd de zaak verlaten met een herboren gevoel. Geef uw uiterlijk wat het verdient en geef uw zelfzekerheid een boost. Bij Be-U kunt u naast schoonheidsbehandelingen ook terecht voor kleur-en stijladvies, workshops of permanente make-up. Kom langs in het salon in Hoofddorp voor het beste advies van de ervaren schoonheidsspecialiste Kim Kossen. U kunt ook steeds contact opnemen via kim@be-u.nl of 023-5553591.