Schoonheidssalon Be-U in Hoofddorp is het adres voor al uw behandelingen

Be-U is een schoonheidssalon in Hoofddorp waar u terecht kunt voor al uw behandelingen. In een moderne, sfeervol ingerichte praktijk haalt schoonheidsspecialiste Kim Kossen al sinds 1985 het beste in haar klanten naar boven. Naast huidverzorging, huidverbetering, permanente make-up of gespecialiseerde ontharingen, is het ook het adres voor kleur-en stijladvies. In het schoonheidssalon in Hoofddorp wordt met hart en ziel gewerkt om steeds de beste resultaten na te streven.

Een mooie, gezonde huid bij uw schoonheidssalon in Hoofddorp

Bij uw schoonheidssalon in Hoofddorp bent u er steeds zeker van dat uw huid altijd mooi en gezond is. Niet enkel in het gelaat, maar ook de rest van het lichaam kan worden behandeld. Met de beste technieken worden huidproblemen of huidveroudering in een wip omgedraaid en een mooie huid te behouden. Omdat elke huid uniek is, zal uw schoonheidsspecialiste met u persoonlijk aan de slag gaan. Eerst zal altijd een uitgebreide diagnose worden opgesteld. Hieruit kan de schoonheidsspecialiste dan afleiden welke zorg en behandeling uw huid nodig heeft. Een behandeling is onder meer goed om roodheid te verminderen, de huid te verstevigen of tekenen van veroudering te reduceren. Maar ook huidverbeteringsbehandelingen zoals peelings of Fractional Needling kunnen bij uw schoonheidssalon in Hoofddorp worden verkregen. Paradepaardje is de nieuwe Meta Therapy Dermatude methode die er voor zorgt dat uw huid verjongt, optimaal gehydrateerd is en steeds in de beste conditie verkeert. Met de juiste aanpak bekomen we een prachtig uiterlijk resultaat dat automatisch zal afstralen op uw innerlijk.

Stralend mooi bij uw schoonheidssalon in Hoofddorp

Naast een gezonde huid, is ook make-up een belangrijk onderdeel van de totale verzorging. Niet alleen is het voor u het beste om gebruik te maken van producten van hoge kwaliteit, het is ook van belang om make-up te selecteren die mooi bij uw uiterlijk aansluit. Make-up mag namelijk nooit overheersen en dient eigenlijk als uitbreiding op uw natuurlijke tinten. Waar ieder mens goede en mindere uiterlijke eigenschappen vertoont, kunnen we samen de goede accentueren en de mindere kantjes camoufleren. Voor een blijvend resultaat kunt u ook bij uw schoonheidssalon in Hoofddorp terecht voor permanente make-up. Hierdoor blijven uw eyeliner, lipcontour en wenkbrauwen steeds perfect zonder dat u daar nog naar hoeft om te kijken. Voor meer informatie of advies, neem dan contact op via kim@be-u.nl of bel 023-5553591. U kunt uiteraard ook altijd terecht in het schoonheidssalon in Hoofddorp.