Altijd stralend mooi met permanente make-up in Hoofddorp

Bij Be-U Huidverzorgingsstudio in Hoofddorp kunt u terecht voor permanente make-up zodat u er altijd stralend uitziet. Dankzij permanente make-up zijn uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour steeds perfect. U hoeft ze nooit meer bij te werken met make-up of een potlood en ze blijven goed, zelfs in de regen, het zwembad of bij tranen van geluk. U ziet er fantastisch uit wanneer u gaat slapen en wanneer u weer opstaat. Met permanente make-up zit u goed voor twee tot vijf jaar.

Zet uw natuurlijke schoonheid in met de permanente make-up in Hoofddorp 

Permanente make-up wordt steeds populairder onder vrouwen. Niet alleen omdat het de tijd voor de spiegel enorm verkort, maar ook omdat u er altijd zeker van kan zijn dat u er goed uitziet, 24 uur per dag. Met een behandeling kunt u permanente make-up laten aanbrengen rond de ogen, of om wenkbrauwen en lippen te accentueren of te corrigeren. Speciale permanente eyeliners laten uw ogen spreken en kunnen u een jeugdiger voorkomen geven. Ook kan er een lichte oogschaduw of high lighter naar keuze worden gepigmenteerd voor een blijvend mooi resultaat. Met permanente make-up van Be-U in Hoofddorp, krijgt u uw natuurlijke schoonheid terug.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is geschikt voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of uiterlijk. Toch zijn er specifieke gevallen waar permanente make-up een aanrader kan zijn. Bijvoorbeeld indien u geen volle wenkbrauwen (meer) heeft, kunnen deze permanent worden bijgewerkt voor een herboren, natuurlijk resultaat. Wenkbrauwen kunnen zelfs haartje per haartje opnieuw worden opgebouwd. Ook kan het zijn dat u om professionele redenen geen make-up kan hebben of dat u door medische redenen of allergie zelf geen make-up kunt aanbrengen.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Wij maken in onze schoonheidsstudio in Hoofddorp gebruik van de nieuwste en beste apparatuur voor het aanbrengen van permanente make-up. Met een flinterdunne steriele naald wordt de make-up naar keuze vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Dit is een volkomen veilige en hygiënische methode.  Permanente make-up wordt langzamerhand lichter, wat anders is dan bij een tatoeage. Die blijft u wel levenslang zien. Gemiddeld blijft het resultaat van permanente make-up voor twee tot vijf jaar behouden. Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact op via kim@be-u.nl of 023-5553591. U kunt uiteraard ook altijd langskomen in de Be-U Huidverzorgingsstudio in Hoofddorp.